torsdag 23 maj 2013

Ungstekt honungs och balsamvinäger lax med fetaostpasta

Jaha nu blev det visst fisk igen..till två av familjens besvikelse. Vi som är lite större tyckte det var en god kombination av den sötsura laxen och salta pastan. Ska göra hamburgare till lilla H idag till lunch för att försöka komma på plus igen...K blev nöjd redan igår när hon fick efterrätt.

Ingredienser:

600 g lax
½ dl balsamvinäger
½ dl flytande honung
salt och peppar

400 g pasta
1 bit fetaost
ruccola
salt och olivolja

Så här gör man:

Sätt ugnen på 225 grader. Salta och peppra laxen.
Häll honung och balsamvinäger i en kastrull och låt det koka upp.
Häll blandningen över laxen.
Stek i ugnen i ca 15 minuter.

Koka pastan enligt anvisningar. Häll av och blanda i lite olivolja.
Blanda i ruccola och smula över fetaost.

Bon appétit!
Dags för lite skön fransk musik igen!