fredag 20 december 2013

Parmarullar med oliver och kronärtskocka

Nu kommer sista inlägget för i år, och vad passar bättre än att lägga in något gott tilltugg. Nästan ingen mat har lagats denna vecka hemma hos oss för restaurangbesöken har minst sagt duggat tätt och inte är det slut än. Imorgon drar min R och jag till Köpenhamn för ännu fler matupplevelser! Men sedan släkten, är det dags för er! Jag kommer laddad med kärlek, kramar och pussar!(Och jaa, julklappar också)

Ingredienser:
½ knippa gräslök
1 dl gröna oliver med pimientos
1 ask Philadelphia ost
salt, peppar
100 g parmaskinka
½ dl hackade pistagenötter
½ burk marinerade kronärtskockshjärtan

Gör så här:
Finhacka gräslöken och oliverna
Krama ur vätska ur oliverna och blanda philadelphia ost,oliver och gräslök.
Smaksätt med salt och peppar.
Bre ut gladpack och lägg skinkskivor omlott.
Bre ut blandningen och vrid ihop ändarna för att spänna rullen.
Ställ i kylen, helst över natten.
Skär upp i skivor, ca 2 sm stora.
Lägg en skiva kronärtskockshjärta på varje och strö över pistagenötter.

Eet smaklijk!

Den här låten rullar i huvudet på mig nu för att komma i stämning, hoppas den kan göra det för dig med!

God Jul!