Ibland är det enkla det bästa. Några få ingredienser som får ta plats och det blir så himla gott.
Att det sedan är lättlagat och snabbt har ju också en fördel.
Ingredienser:
500 g cocktailtomater
2 vitlöksklyftor
En bunt basilika
1 1/2 dl cashewnötter
Parmesanost
Salt,socker, peppar och olivolja
400 g pasta
Gör så här:
Sätt ugnen på 175 grader
Lägg tomaterna i en ugnsform.
Ringla över lite olivolja, skaka formen så olivoljan kommer runt tomaterna.
Strö över socker, salt och peppar.
Baka av i ugnen tills de börjar bli lite skrumpna. Ca 15-20 min
Skala vitlöksklyftorna och finhacka dom.
Stek på låg värme i lite smör.
Tillsätt det grillade tomaterna.
Dra kastrullen från spisen och mixa tomaterna med vitlöken.
Koka pastan enligt anvisningar.
Hacka basilikan och tillsätt den i tomatsåsen.
Blanda pastan med tomatsåsen i kastrullen.
Strö över grovhackade cashewnötter.
Riv parmesan över.
Eet smakelijk!