Lite god mat blev det innan och speciellt gott blev det med den annorlunda salladen till. Obs receptet är för två personer.( barnen åt pasta och kyckling utan ädelost)
Ingredienser:
2 kycklingfiléer
75 g ädelost
½ dl creme fraiche
salt och peppar
2 päron
Sallad:
1 salladshuvud
6 cornicons
½ röd lök
1 msk kapris
1 tsk fransk senap
1 dl creme fraiche
Så här gör man:
Bryn kycklingen i en stekpanna så den får fin färg. Salta och peppra. Lägg filéerna i en ugnsfast form
Sätt ugnen på 225 grader.
Blanda ädelost med creme fraiche. Bred blandningen på filéerna.
Klyfta päronen. Lägg päronen bredvid kycklingen.
Sätt in i ugnen i 15 minuter
Skölj och dela salladen
Halvera cornicornerna på längden.
hacka kaprisen.
Skiva rödlöken.
Blanda creme fraiche och fransk senap. Blanda i kprisen, cornicornerna och rödlöken.
Vänd ner blandningen i salladen.
Bon appétit!
Lite musik att komma i fredagsstämning!